• 877 060 933
  • info@blaumat.com

Creus de Farmacia – Cruces de Farmàcia

fondo azul blaumat

Creus de Farmacia – Cruces de Farmàcia

 

 

 

CREUS DE FARMÀCIA LEDS

Creus de farmàcia fabricades a mida amb els últims avenços en tecnologia, creus de farmàcia fàcilment autoprogramables mitjançant xarxa wifi o usb, disseny i innovació per a tot tipus de negocis o farmàcies causa dels mòduls leds intercanviables, tot tipus de colors o formes, creus de farmàcia solars per estalviar en el consum de llum i per a llocs en els quals no hi ha punt de connexió elèctrica, creus de farmàcia multicolor i rgb, pantalles leds per aparadors amb imatges o vídeos amb publicitat o senyalització, la part exterior de les creus de farmàcia poden anar pintat en el color corporatiu o en color ral, si vol trobar el millor preu amb la millor qualitat no dubti en demanar informació a Blaumat Tarragona.

CRUCES DE FARMACIA LEDS

Cruces de farmacia fabricadas a medida con los últimos avances en tecnología, cruces de farmacia fácilmente autoprogramables mediante red wifi o usb, diseño e innovación para todo tipo de negocios o farmacias debido a los módulos leds intercambiables, todo tipo de colores o formas, cruces de farmacia solares para ahorrar en el consumo de luz y para lugares en los cuales no hay punto de conexión eléctrica, cruces de farmacia multicolor y rgb, pantallas leds para escaparates en con imágenes o videos con publicidad o señalización, la parte exterior de las cruces de farmacia pueden ir pintado en el color corporativo o en color ral, si quiere encontrar el mejor precio con la mejor calidad no dude en pedir información en Blaumat Tarragona.

Contactar: infoblaumat@gmail.com
Rótulos para farmacias Tarragona

BLAUMAT

Empresa dedicada al món dels Rètols, Tendals, Vinils, Reclams publicitaris i molt més..

4 thoughts on “Creus de Farmacia – Cruces de Farmàcia

MiriamPosted on  2:57 pm - jul. 9, 2019

Bona tarda, estic interessada en substituir la creu de la Farmacia però no tinc clara la normativa a la ciutat de Barcelona . Agraïria pressupost d’una creu bàsica que complexi les mides

    BLAUMATPosted on  4:51 pm - jul. 9, 2019

    Bones, referent a la normativa de Barcelona, les creus han de mesurar 60 per 60 centímetres si estan en carrers amb amplada inferior a 10 metres, o 70 per 70 centímetres, si el carrer supera els 10 metres d’ample, a més, no poden tenir efectes lumínics i la intensitat de la llum està limitada, seguint aquesta informació li passarem pressupost al e-mail de contacte, gràcies i salutacions.

Anna Cuyàs ArtiguesPosted on  4:20 pm - set. 29, 2020

Voldria un pressupost per una creu sisplau.

Leave your message