• 877 060 933
  • infoblaumat@gmail.com

Category ArchiveReclamos publicitarios

Marcaje de todo tipo de prendas, estampado de ropa.

Ropa marcadaMascaretes personalitzades tarragonaMascarillas personalizadasMarcar prendasMarcaje con logo ropaMarcatge de roba laboralRopa marcar tarragonaEstampar roba a tarragonqMarcaje de polos

camisetas blaumat

Samarretes personalitzades – Camisetas personalizadas

 

 

polos marcados

 

 

Punxa a la foto per veure el nostre stock.

Pincha en la foto para ver nuestro stock.

 

Samarretes personalitzades amb qualsevol tipus de marcatge, envia’ns la teva proposta i et respondrem al més aviat possible, samarretes, camises Polo, pantalons, roba de treball tot tipus de roba simplement envia’ns la teva consulta i t’assessorarem.

 

Camisetas personalizadas con cualquier tipo de marcaje, haznos llegar tu propuesta y te contestaremos a la mayor brevedad, camisetas, polos , pantalones, ropa laboral todo tipo de prendas sólo envíanos tu consulta y te aconsejaremos.

 

 

 

 

E-mail……………………………………Infoblaumat@gmail.com

Fondo BLAUMAT

Impressió de samarretes – Impresión de camisetas

Estampación de camisetas

En BLAUMAT también puedes encontrar todo tipo de impresión en camisetas y cualquier tipo de artículo publicitario, para el marcaje utilizamos diferentes tipos de impresión, transfer, serigrafía, sublimación y bordado, diseñamos cualquier logotipo o imagen que quieras estampar, consúltanos para conocer nuestras ofertas.

Estampació de samarretes

A BLAUMAT també pots trobar tot tipus d’impressió en samarretes i qualsevol tipus d’article publicitari, per al marcatge utilitzem diferents tipus d’impressió, transfer, serigrafia, sublimació i brodat, vam dissenyar qualsevol logotip o imatge que vulguis estampar, consulta’ns per conèixer les nostres ofertes.

 

 

Todo tipo de productos marcados con logotipos o diseño

Tot tipus de productes marcats amb logotips o disseny

 

 

Ven a vernos en Tarragona en Av. Vidal i Barraquer N. 22
Vine a veure’ns a Tarragona a Av. Vidal i Barraquer N. 22
fondo azul blaumat

Rètols a Tarragona – Rótulos en Tarragona

Professionals del rètol ara també a Tarragona amb més de 25 anys d’experiència en el sector dels rètols i la retolació amb resultats contrastats, no hi ha projecte impossible, qualsevol negoci pot canviar o millorar la seva imatge, el nostre equip de disseny sempre troba la solució més encertada per a tot tipus de negoci, treballem en tota la província de Tarragona i ens desplacem a qualsevol lloc de la geografia catalana.

Profesionales del rótulo ahora también en Tarragona con más de 25 años de experiencia en el sector de los rótulos y la rotulación con resultados contrastados, no hay proyecto imposible, cualquier negocio puede cambiar o mejorar su imagen, nuestro equipo de diseño siempre encuentra la solución más acertada para todo tipo de negocio, trabajamos en toda la provincia de Tarragona y nos desplazamos a cualquier lugar de la geografía catalana.

 

 

La nostra trajectòria en el món dels rètols comença a Reus fa més de 35 anys amb l’empresa Toldos i Rètols Reus i des de llavors sempre hem ofert als nostres clients, compromís, serietat, professionalitat i qualitat.

Nuestra trayectoria en el mundo de los rótulos comienza en Reus hace más de 35 años con la empresa Toldos y Rótulos Reus y desde entonces siempre hemos ofrecido a nuestros clientes, compromiso, seriedad, profesionalidad y calidad.

 

Rètols a tarragona Blaumat

 

En BLAUMAT no només ens dediquem als rètols, tenim una gran varietat de productes com són els tendals, retolació en vinil per a qualsevol superfície, retolació de vehicles, reclams publicitaris i molts mes productes, no dubtis a visitar-nos a Avinguda Vidal i Barraquer N. 22 Local A Tarragona, telèfon 877.060.933 estarem encantats d’atendre’t.

En BLAUMAT no sólo nos dedicamos a los rótulos, tenemos una gran variedad de productos como son los toldos, rotulación en vinilo para cualquier superfície, rotulación de vehículos, reclamos publicitarios y muchos mas productos, no dudes en visitarnos en Avenida Vidal y Barraquer N. 22 Local A Tarragona, teléfono 877 060 933 estaremos encantados de atenderte.

 

 

www.blaumat.com