• 877 060 933
  • info@blaumat.com

Category ArchiveCarteles en Tarragona

tienda de rótulos Blaumat TARRAGONA

Últims treballs realitzats – Últimos trabajos realizados

BLAUMAT

Rètols instal·lats a la província de Tarragona per Blaumat, mostres dels nostres treballs, rètols per a tot tipus de botigues, perruqueries, farmàcies, agències d’assegurances, agències de viatges, fleques, hotels i tot tipus de negocis, treballem amb materials d’última generació tant en perfileria, com en il·luminació, professionals en Neó i Leds, rètols a mida, dissenyem i fabriquem rètols i banderoles per a tot tipus de negocis, ens podrà trobar a Tarragona, Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer N.22 Local a, truqueu-nos al 877.060.933 o contacti via mail a infoblaumat@gmail.com, l’atendrem i assessorarem per a realitzar o renovar la imatge del seu negoci.

Rótulos instalados en la provincia de Tarragona por Blaumat, nuestros rótulos hablan por sí solos, rótulos para tiendas, peluquerías, farmacias, agencias de seguros, agencias de viajes, panaderías, hoteles y todo tipos de negocios, trabajamos con materiales de última generación tanto en perfileria, como en iluminación, profesionales en Neón y Leds, rótulos a medida, diseñamos y fabricamos rótulos y banderolas para todo tipo de negocios, nos podrá encontrar en Tarragona, Avenida Cardenal Vidal i Barraquer n.22 Local A, llámenos al 877 060 933 o contacte vía mail a infoblaumat@gmail.com, le atenderemos y asesoraremos para ayudarle a realizar o renovar la imagen de su negocio.

#vinilsatarragona #retolaciodevehicles #rotulosparacomercios #vinilsdecoratius #vinilosparaescaparates #rotulacionentarragona #rotulosentarragona #neonentarragona #leds #reclamspublicitaris #tarjetas #flyers #diseñodetarjetas #diseñodelogos #diseñodeflyers #ropalaboral #letrascorporeas #letrasconluz #lletresambllum #lletresenrelleu #diseñosderotulos #tiendasderotulostarragona #blaumat

Blaumat.com

Fondo BLAUMAT

Instal·lacions de rètols – Instalaciones de rótulos

retols tarragona

Instalaciones de rótulos

 

Aprovechamos este blog para enseñar unos de nuestros últimos trabajos de rótulos hechos en Tarragona, en este blog queremos enseñar el proceso que utilizamos para realizar un rótulo y dar a conocer los pasos que hay que seguir para tener un rótulo elegante, moderno y a la vez duradero.

Primero y mas importante las medidas, las medidas se deben realizar con extrema exactitud si no queremos tener que repetir el rótulo, después pasamos a gestionar el tema del diseño con el cliente, en nuestro departamento de diseño realizamos el diseño del rótulo y lo presentamos a modo de simulación en la fachada del cliente.

Otro paso importante es conocer todos los materiales con los que se puede realizar el rótulo, teniendo en cuenta que los rótulos van casi siempre a la intemperie y sufren todas las inclemencias del tiempo.

Una vez hecho el diseño del rótulo con la aprobación del cliente pasamos a la producción, hoy en día contamos con todo tipo de máquinas que nos facilitan la tarea, pero todavía en el mundo de los rótulos aún se requiere y mucho de la artesanía y la profesionalidad de los que lo llevan a cabo.

Una vez fabricado el rótulo procedemos a su instalación en el local o ubicación elegida por el cliente, nuestros instaladores profesionales realizarán la colocación con herramientas y tornillería recomendada por tipo de rótulo, peso y orientación.

 

Instal·lacions de rètols

 

Aprofitem aquest bloc per ensenyar uns dels nostres últims treballs de rètols fets a Tarragona, en aquest bloc volem ensenyar el procés que hem fet servir per realitzar un rètol i donar a conèixer els passos que cal seguir per tenir un rètol elegant i modern a la vegada que també perduri en el temps.

El primer i més important són les mesures, les mesures s´han de realitzar amb extrema exactitud si no volem haver de repetir el rètol, després passarem a gestionar el tema del disseny amb el client, en el nostre departament de disseny realitzarem el disseny del rètol i el presentarem a manera de simulació a la façana del client.

Un altre pas important és conèixer tots els materials amb què es pot realitzar el rètol, tenint en compte que els rètols van gairebé sempre a la intempèrie i pateixen totes les inclemències del temps.

Un cop fet el disseny del rètol amb l’aprovació del client, passem a la producció, avui en dia comptem amb tot tipus de màquines que ens faciliten la tasca, però encara en el món dels rètols es requereix i molt de l’artesania i la professionalitat dels que el porten a terme.

Un cop fabricat el rètol procedim a la seva instal·lació al local o ubicació triada pel client, els nostres instal·ladors professionals realitzaran la col·locació amb eines i cargols recomanats per tipus de rètol, pes i orientació.

 

Imágenes de trabajos realizados por nosotros – Imatges de treballs realitzats per nosaltres

 

 

 

Y aquí concluye la faena con nuestros clientes satisfechos y la imagen de su negocio de total actualidad.

No olvidemos que la imagen de nuestro negocio es una de las cosas mas importantes en las que se fijan los futuros clientes.

¡Un cordial saludo a todos y hasta la nueva publicación!

Y si queréis informaros sobre rótulos, toldos, vinilos o reclamos publicitarios, os dejamos nuestro e-mail : infoblaumat@gmail.com

 

I aquí conclou la feina amb els nostres clients satisfets i la imatge del seu negoci de total actualitat.

No oblidem que la imatge del nostre negoci és una de les coses mes importants en què es fixen els futurs clients.

¡Una cordial salutació a tots i fins la nova publicació!

I si voleu informar-vos sobre rètols, tendals, vinils o reclams publicitaris, us deixem el nostre e-mail: infoblaumat@gmail.com

 

 

logo blaumat

fondo azul blaumat

Rètols a Tarragona – Rótulos en Tarragona

Professionals del rètol ara també a Tarragona amb més de 25 anys d’experiència en el sector dels rètols i la retolació amb resultats contrastats, no hi ha projecte impossible, qualsevol negoci pot canviar o millorar la seva imatge, el nostre equip de disseny sempre troba la solució més encertada per a tot tipus de negoci, treballem en tota la província de Tarragona i ens desplacem a qualsevol lloc de la geografia catalana.

Profesionales del rótulo ahora también en Tarragona con más de 25 años de experiencia en el sector de los rótulos y la rotulación con resultados contrastados, no hay proyecto imposible, cualquier negocio puede cambiar o mejorar su imagen, nuestro equipo de diseño siempre encuentra la solución más acertada para todo tipo de negocio, trabajamos en toda la provincia de Tarragona y nos desplazamos a cualquier lugar de la geografía catalana.

 

 

La nostra trajectòria en el món dels rètols comença a Reus fa més de 35 anys amb l’empresa Toldos i Rètols Reus i des de llavors sempre hem ofert als nostres clients, compromís, serietat, professionalitat i qualitat.

Nuestra trayectoria en el mundo de los rótulos comienza en Reus hace más de 35 años con la empresa Toldos y Rótulos Reus y desde entonces siempre hemos ofrecido a nuestros clientes, compromiso, seriedad, profesionalidad y calidad.

 

Rètols a tarragona Blaumat

 

En BLAUMAT no només ens dediquem als rètols, tenim una gran varietat de productes com són els tendals, retolació en vinil per a qualsevol superfície, retolació de vehicles, reclams publicitaris i molts mes productes, no dubtis a visitar-nos a Avinguda Vidal i Barraquer N. 22 Local A Tarragona, telèfon 877.060.933 estarem encantats d’atendre’t.

En BLAUMAT no sólo nos dedicamos a los rótulos, tenemos una gran variedad de productos como son los toldos, rotulación en vinilo para cualquier superfície, rotulación de vehículos, reclamos publicitarios y muchos mas productos, no dudes en visitarnos en Avenida Vidal y Barraquer N. 22 Local A Tarragona, teléfono 877 060 933 estaremos encantados de atenderte.

 

 

www.blaumat.com